ucieopepsmath   fb

Επικοινωνία

Ποδηλατικός Όμιλος Βέλος

Διεύθυνση:
Κλαυδιανoύ 05
54631 Θεσσαλονίκη


Κιν.:6973 382 718


e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γίνε Εθελοντής

ethelontis

Γίνε και εσύ εθελοντής στις εκδηλώσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα...

image9

6o ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / 16-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

 Το καθιερωμένο πλέον διήμερο έρχεται και πάλι στα μέσα του Σεπτέμβρη να ταράξει τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών γεμίζοντας τους με ταχύτητα, αδρεναλίνη και ανταγωνισμό. Και φέτος εκατοντάδες ποδηλάτες από διάφορα μέρη της Ελάδας αλλά και του εξωτερικού θα συμμετάσχουν στο "6ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" και θα χαρίσουν θέαμα και μοναδικές στιγμές. 

 

Προκήρυξη

 Κατεβάστε την τροποποιημενη προκυρηξη του αγώνα σε μορφή pdf εδώ.

 

 

ΑΡΘΡΟ 1:

Ο Ποδηλατικός Όμιλος «ΒΕΛΟΣ»   σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και  τον Δήμο Βόλβης,  διοργανώνει στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2017 το «6ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο» κατηγορίας Ανδρών-Elite, Εφήβων και Open καθώς και Λαϊκή  Ποδηλατοδρομία. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τελεί υπό την αιγίδα της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης.

 

 

ΑΡΘΡΟ 2 :

Οι αγώνες είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π και τους διεθνείς κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας – UCI.

 

 

ΑΡΘΡΟ 3 :

Επιτρέπεται η συμμετοχή των σωματείων δύναμης Ε.Ο.Π.  με 4-6 αθλητές καθώς και continental, μεικτές και εθνικές ομάδες προερχόμενες από το εξωτερικό. Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές - συνοδοί) αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη και δεν έχουν καμία υποχρέωση αποζημίωσης για τυχόν ατύχημα, απώλεια, φθορά ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.

 

Για την κατηγορία  Open επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών άνω των 17 ετών και απαιτείται η συμπλήρωση έντυπης δήλωσης ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και είναι υγιείς. Για τους αθλητές έχοντες δελτίο mastersΕΟΠ ή ΠΕΠΑ, είναι επαρκής η προσκόμιση του δελτίου.

 

 

 

ΑΡΘΡΟ 4 :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

Σάββατο 16-09-2017  ώρα 10:00 π.μ. Πλατεία Δημαρχείου-Σταυρός Δήμου Βόλβης

 

 ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 141km                                                                                                                                

 

Διαδρομή: Σταυρός-Ρεντίνα-Μ. Βόλβη-Νυμφόπετρα-Ευαγγελισμός-Ανάληψη-Κολχικό-Αυγή-Σοχός-

 

Ασκός-Ανοιξιά-Φιλαδέλφειο-Βαμβακιά-Ρεντίνα-Σταυρός.

 

09:00 Προσέλευση αθλητών και υπογραφές

 

10:00 Εκκίνηση Elite

 

10:05 Εκκίνηση Open

 

13:30 Τερματισμός Elite

 

14:30 Απονομές

 

 

 

 

Κυριακή 17-09-2017 ώρα 10:00 πμ. Λευκός Πύργος


 

ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ-Ν. ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5Km


 

Διαδρομή: Ομπρέλες-Ο.Φ.Θ.-Μέγαρο Μουσικής-Ομπρέλες.


 

09:00 Προσέλευση αθλητών και υπογραφές


 

10:00 Εκκίνηση Open   


 

11:00 Εκκίνηση  Elite 


 

13:00  Εκκίνηση Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας


 

13:30 Απονομές

 

 

 

ΑΡΘΡΟ 5:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ -ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 

Το Τεχνικό Συνέδριο του αγώνα αντοχής θα διεξαχθεί σε αίθουσα των ΚΑΠΗ του  Σταυρού Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 16.09.2017 και ώρα 08:30π.μ ενώ θα λειτουργήσει ξεχωριστή γραμματεία για Elite και Open από τις 09:00 έως τις 09:45πμ για παραλαβή νούμερων κλπ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλησίον της εκκίνησης (Πλατεία Δημαρχείου-Σταυρός).

Για τον αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00 π.μ. της Κυριακής 17.09.2017 στον χώρο έμπροσθεν του γλυπτού του Ζογγολόπουλου «Ομπρέλες».

 

ΑΡΘΡΟ 6 :

 

Στον αγώνα Χρονομέτρησης  δεν θα επιτραπεί κυκλοφορία αυτοκινήτων συνοδείας.

 

Για τον αγώνα αντοχής θα δοθούν νούμερα στα αυτοκίνητα συνοδείας κατόπιν κλήρωσης.

 

 

ΑΡΘΡΟ 7 :

Οι τρεις (3) πρώτοι νικητές, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στο βάθρο με την επίσημη ενδυμασία της ομάδας τους για την καθιερωμένη απονομή επάθλων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβληθεί πρόστιμο, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 

 

ΑΡΘΡΟ 8 :

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατών και συνοδών μέχρι την Δευτέρα 11  Σεπτεμβρίου 2017 ηλεκτρονικά στο ακόλουθο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2310200159.

 

Για τις κατηγορίες OPEN οι αθλητές-τριες παρακαλούνται να δηλώνουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017  συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που βρίσκεται στο siteτου συλλόγου ( www.veloscc.gr ). Το παράβολο συμμετοχής είναι 15€ για κάθε μεμονωμένο αγώνα και 25€ και για τους δύο εάν η δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2017 ή 20€ για κάθε αγώνα και 35€ και για τους δύο εάν η δήλωση υποβληθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης συμμετοχών (12-09-2017).

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΛΟΣ

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6428040031318

 

ΙΒΑΝ: GR1501714280006428040031318

 

Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να μας διαβιβάζετε και το σχετικό παραστατικό κατάθεσης του παραπάνω ποσού.

 

 

Με τη δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να μας διαβιβάζετε και το σχετικό παραστατικό κατάθεσης του παραπάνω ποσού.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ 141 KLM.,  ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.) ΩΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗΝ 29η  ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017. ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ KATOXOIΔΕΛΤΙΟΥ MASTERSΕΟΠ Ή ΔΕΛΤΙΟΥ Π.Ε.Π.Α., ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΌΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ  ΣΤΟ 35% ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ.(Δηλ. του πρώτου 30+ με δελτίο Mastersή Π.Ε.Π.Α , του πρώτου 40+ κλπ). 

 

ΑΡΘΡΟ 9 :

ΕΠΑΘΛΑ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

 

 

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας βραβεύονται ως εξής:

 

Ανδρών-Elite, Εφήβων

1ος νικητής - κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

 

2ος νικητής - αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.

 

3ος νικητής - χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

 

 

 

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ

Στους 3 πρώτους νικητές κάθε αγώνα της κατηγορίας Ανδρών –Elite θα δοθούν χρηματικά έπαθλα ως εξής:

 

1ος  150€

2ος    70€

3ος    30€

 

 

 

Σημείωση: Στην κατηγορία Open θα υπάρξει ξεχωριστή βράβευση σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγοριοποίηση ως εξής:

 

17+ ( 1988-2000 )

30+ ( 1978-1987 )

40+ ( 1968-1977 )

50+( …..- 1967)

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη ξεχωριστών βραβεύσεων σε όλες τις κατηγορίες (Άνδρες-Έφηβοι) είναι η συμπλήρωση του απαιτούμενου από τους κανονισμούς αριθμού αθλητών. Για την Οpen κατηγορία απαιτούνται τουλάχιστον 3 αθλητές σε κάθε ηλικιακή κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση η κατηγορία που δεν συμπληρώνει τον ελάχιστο προβλεπόμενο αριθμό συμμετοχών, θα συγχωνεύεται με την αμέσως επόμενη, με εξαίρεση την τελευταία που θα συγχωνεύεται με την αμέσως προηγούμενη.

 

 

ΑΡΘΡΟ 10 :

Για κάθε θέμα που θα προκύψει και δεν προβλέπεται από την προκήρυξη ή δεν προβλέφθηκε από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. θα αποφασίζει αμέσως η Αγωνόδικος Επιτροπή. Οι αποφάσεις της αγωνοδίκου επιτροπής είναι τελεσίδικες.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα τροποποίησης του παρόντος κανονισμού, για λόγους ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή θα καταστεί γνωστή στους συμμετέχοντες και τους αρχηγούς των ομάδων, εγκαίρως.

 

Με τη συμμετοχή τους οι αθλητές αποδέχονται τον παρόντα κανονισμό και μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη.

 

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε:

 

 

 

Διευθύντρια Διοργάνωσης: Κάτια Δάκου   (6939 874064

 

                                                                      * katdakou@yahoo.gr

 

 

 

 

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

 

 

Χάρτες

 race tracks endurance

 

Υψομετρικά διαδρομής αγώνα αντοχής

 trial1

trial2

Διαδρομή ατομικής χρονομέτρισης

 

Πιθανές Ώρες Διέλευσης

Δηλώσεις συμμετοχής

Κατεβάστε εδώ τη δήλωση συμμετοχής για τους συλλόγους.

 

Κατεβάστε εδώ την αίτηση για την δήλωση συμμετοχής open.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ή ΜΕ ΦΑΞ ΣΤΟ 2310-200159